Despre Noi

PLACEREA MUNCII ADUCE PERFECTIUNEA ACESTEIA

POVESTEA NOASTRA

Societatea noastra a fost infiintata in anul 2007 cu  capital integral romanesc pentru a activa in domeniul   exploatarilor forestiere.  Incepand cu anul  2018 prin decizia actionariatului  activitatea firmei a fost schimbata si au fost puse bazele comertului cu materiale lemnoase. In acest sens am efectuat demersuri si investitii semnificative, astfel incat toti clientii, atat persoane juridice  cat si persoanele fizice, sa poata gasi la noi materialele lemnoase necesare finalizarii proiectelor propuse.

Obiectivele principale de dezvoltare ale societatii noastre pe termen scurt si mediu sunt acelea de a castiga respectul si increderea clientilor si de a ne consolida pozitia de piata in randul furnizorilor de cherestele si de produse finite din lemn de rasinoase.

Catalogul depozitului nostru din Brașov – Săcele cuprinde:

– O gamă variată de cherestea – material lemnos pentru construcție, de diferite lățimi, grosimi și lungimi. – Șipci de tablă 2.5cmx5cm sau de țiglă 3cmx5cm sau 5cmx5cm, Scândură de 2.5cm grosime 10cm/12cm/15cm/20cm lățime, Dulapi de 5cm grosime 10cm/12cm/15cm/20cm/25cm/30cm lățime, Grinzi începând de la lățimea/grosime de 7.5cm până la lățimea/grosimea de 25cm. – Lemn de foc, uscat, sau verde de esență tare (fag), brichete de rumeguș și peleți. – Elemente de decor finisate din cherestea. – Plăci OSB – Dușumea și lambriuri – Șuruburi pentru lemn.De asemenea oferim procesare pentru bușteni, tratament termic sau septic dar și rindeluire pentru cherestea. Vă putem ajuta chiar și cu transport. Oferim acest serviciu în localitățiile din apropierea județului Brașov.

Cherestea Brasov – Acum si online

Vă stăm la dispoziție atât online cât și la depozitul nostru din Săcele, Brașov, cu sfaturile și soluțiile optime, personalizate planurilor și proiectelor dumneavoastră. Acordăm atenție tuturor clienților , indiferent dacă este vorba de necesarul de cherestea pentru o șarpantă, pentru gardul de împrejmuire , pentru elemente de design sau de o singură bucata de scândură – toți clienții noștri din Brasov si nu numai, primesc atenția și servirea cuvenită.În decursul anilor, am colaborat cu firme mari de dezvoltare imobiliară , contribuind astfel cu cherestea, materiale finisate și lemn de foc, la construirea a mai multor cartiere din zona Brașov, și împrejurimile. Am contribuit de asemenea cu material lemnos la construcția/renovarea a peste 2000 de case, atât în Săcele cât și în diferite zone din județ.Ne mândrim cu experiența în domeniu și cu calitatea materialelor pe care le comercializăm, dovadă fiind pozele din portofoliul nostru.În 2020 am fost nominalizați la locul 1 Top Afaceri România, ca Microintreprindere din Săcele (Brașov), având activitatea principală de comerți cu material lemnos și cherestea.

EXPERIENTA NOASTRA

Scopul nostru este să fim cei mai buni parteneri pentru clienți, deschizând posibilități aproape interminabile în ceea ce privește cheresteaua. Dacă proiectul tău este în fază incipientă iar tot ce deții este o simplă shiță, îți putem extrage necesarul de cherestea indiferent de complexitate.

0+

Clienti

0K+

PROIECTE

0+

ANI DE EXPERIENȚĂ

0%

Recenzii Pozitive

De ce noi?

PUNEM LA DISPOZITIA DUMNEAVOASTRA O GAMA VASTA DE PRODUSE DIN LEMN

cherestea brasov
cherestea brasov

Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă asigura că veți avea cea mai bună experiență pe site-ul nostru.